Vrijwilligers bij OZC

Een vereniging als OZC heeft met haar ambities natuurlijk veel vrijwilligers nodig om de vereniging draaiende te houden. Op “belangrijke”, of beter gezegd bepalende posities, ook juist gekwalificeerde en/of leden die zich in een bepaalde functie willen bekwamen. 

Vrijwilligerswerk kan bijvoorbeeld zijn het uitvoeren van een bardienst tot aan het binnen halen van sponsoren, organiseren van activiteiten en werven van nieuwe leden. 
Het is dus van groot belang dat we actief nieuwe vrijwilligers werven om de club niet alleen draaiende te houden, maar ook daardoor in staat zijn om te kijken naar de mogelijkheden om als vereniging 
door te groeien. Om goed in kaart te krijgen wie wat doet en na te vragen wie wat wilt betekenen voor OZC is de openstaande vacature vrijwilligerscoördinator ingevuld door Antonio vd Biezen. 

Na een periode zitting hebben genomen in de activiteiten commissie en het volgen van de cursus van jong besturen is de tijd rijp voor Antonio om zaken serieus aan te pakken. 

Wij hebben voor de zekerheid een foto bijgevoegd voor de herkenbaarheid. Dus mocht hij je aanspreken dan weten jullie in ieder geval wat het onderwerp zou kunnen zijn. 

Wij als bestuur wensen Antonio 
veel succes in zijn functie. 

Met sportieve groeten, 
Bestuur OZC